Årsutstilling 2013

Velkommen til årsutstillingen til førsteårsstudentene på Oslo Fotokunstskole. Utstillingen vises i skolens lokaler i Waldemar Thranesgate 84 (v/Aleksander Kiellands plass) fra torsdag 30. mai til onsdag 05. juni.

I forbindelse med vernissasjen har vi invitert inn et panel bestående av noen av landets aller fremste fotografiske kunstnere til debatt. Temaet for debatten er "Materialitet og håndverk i fotokunst. Et foreldet interessefelt for gammelmodige flisespikkere eller en verdifull verktøykasse for relevant kunstproduksjon?". I panelet sitter Marte Aas, Dag Alveng, Eivind Lentz og Mikkel McAlinden.

Debatt og vernissasje starter 19:00 torsdag 30.05. Etter debatten er det duket for fest.
Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Velkommen!

Åpningstider for utstillingen:
lør & søn: 11:00 - 16:00
man, tirs, fre: 09:00 - 15:30
ons: 09:00 - 17:15

Utstillere:
Philip Endré Bentzen, Kristian Alexander Castro Hauge, Samuel Michael Correa, Sebastian Cruz, Julia Danielsen, Øystein Erdal, Tone Margrethe Gauden, Marianne Granhus Envik, Tom Petter Hansen, Jakob Landvik, Vibeke Mjånes, Eivind Nakken, Pálína Ósk Hraundal, Karina Rønning, Trym Schade Warloe, Andreas Alexander Turau, Carl Østberg.
foto kunst utstilling fotoskole oslo fotokunst fotokunstskole
Foto: Trym Schade Warloe