Margareth Olin møter Oslo Fotokunstskole

Margareth Olin dokumentar De Andre Oslo Fotokunstskole Oslokino kino
For å få en inspirerende oppstart etter vinterferien møtte studentene på Oslo Fotokunstskole prisvinnende regissøren Margreth Olin for en eksklusiv spesialvisning av hennes hjerteskjærende dokumentar "De andre". I to år har Olin fulgt 20 unge menn som har kommet til Norge som barn og deres situasjon som kasteballer i norsk asylpolitikk. Etter filmen tok en engasjert Olin seg god tid til å dele sine personlige synspunkt om tematikken, historier fra produksjonen og å besvare spørsmål fra salen.

Dette mente pressen om "De andre":

"Kompromissløst til forsvar for menneskeverdet." - VG

"De andre er ein brannfakkel inn i asyldebatten, som nok kjem til å bli mykje debattert i tida før og etter valgkampen. Det fortjener den." - NRK P3

"Margreth Olin viser nok en gang at hun framkaller en uvanlig åpenhet hos dem hun portretterer." - Dagsavisen

Se Margareth Olin snakke om "De andre på NRK Filmbonanza her