Avgangsutstilling 2019

Vernissasje: 29.05 kl. 19:00-22:00

Oslo Fotokunstskole har gleden av å invitere til årets avgangsutstilling i Møllergata 6.

Det er stor bredde og rikt mangfold når studentene presenterer sine avsluttende prosjekter etter to år på Oslo Fotokunstskole. I tillegg til foto- grafier på vegg viser studentene arbeider innen video, installasjon og verk i bokformat.

Utstillingsprosjektene er utviklet med veiledning fra flere kunstnere: Christian Tunge, Iselin Linstad Hauge, Morten Andenæs og Line Bøhmer Løkken.

Avgangsklassen: Sara Abraham/Iselin Aurora Eriksen/Einar Fuglem/Kim Johnsen/Markus Svenstad Lierhagen/Rosalyn Mai Do/ Ingve Angell Ottesen/Mathias Mila Skjelland/Maria Solhaug/Hilde Solli/Andrea Kamilla Spernes/Lea Kristoffersen Stuedahl/Linnea Syversen/Rebekka Øynes

Mer informasjon på Facebookarrangementet