CYAN Seminar

I forbindelse med CYAN folio arrangerer Oslo Fotokunstskole et åpent seminar om samarbeidet mellom fotokunstnere og gallerier.

Seminaret vil foregå ved Henie Onstad Kunstsenter lørdag 11. mai kl 12-15.
Programmet er åpent og gratis, og vil være nyttig for fotografer som vil lære mer om hvordan kunstner og gallerist arbeider sammen.


12:00: Introduksjon, ved Pål Henrik Ekern,
12:05: Behzad Farazollahi fra Galleri Melk «Gallerist i møte med kunstneren»
12:30: Helene Gulaker Hansen fra Shoot Gallery «Gallerist i møte med kunstneren»
12:50: Pause
13:05: Thora Dolven Balke, kunstner tilknyttet Galleri Melk «Kunstner i møte med gallerist»
13:30: Jo Bentdal, kunstner tilknyttet Shoot Gallery «Kunstner i møte med gallerist»
14:00: Samtale mellom gallerister og kunstnere/fotografer og spørsmål fra salen. Moderator: Pål Henrik Ekern
14:30: Slutt

Etter seminarprogrammet vil det gjøres en omvisning i Henie Onstad Kunstsenter sin utstilling Månen - fra vår indre verden til det ytre rom.
Fotografene som deltar under CYAN folio samles kl 15 til et eget lukket jurymøte for dem.


PORTFOLIOVISNINGEN

I samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter og Oslo Fotokunstskole organiserer vi CYAN folio, Norges største portfoliovisning og en møteplass for fotokunstnere og fotokunstformidlere. Som fotograf får du her sjangsen til å vise frem og diskutere din portfolio i personlige møter med kuratorer og kritikere. Som kunstformidler får du sett nytt norsk fotografi mens det fortsatt er under arbeid. CYAN folio er også en juryert gruppeutstilling som vises ved Nordic Light Festival og de beste portfolioene prisbelønnes.

Portfoliovisningen vil foregå søndag 12.mai og i løpet av dagen får fotografene tilbakemelding og råd fra fagfolk som kan formidle verkene deres til et større publikum, samtidig som de får se og diskutere hverandres prosjekter under arbeid.
Dagen før, lørdag 11.mai, arrangerer Oslo Fotokunstskole et seminar med foredrag og diskusjoner om hvordan forskjellige gallerier samarbeider med sine fotokunstnere.
Helgen avsluttes med fest og prisutdeling ved CYAN studio på søndag 12.mai kl 19.

CYAN folio sin gruppeutstilling vil vises ved Nordic Light Festival 1.mai-5.mai.
Portfoliovisning og fagseminar organisert av Oslo Fotokunstskole vil foregå på Henie Onstad Kunstsenter 11.-12.mai. Søknadsfristen for å delta var 20.mars.