En kveld med MELK

visningsrommet MELK
visningsrommet MELK
HVOR: ASTRUP FEARNLEY (BYGG 2)
NÅR: TORSDAG 17.10. KLOKKEN 17:00

Høsten 2009 grunnla Bjarne Bare (f.1985) og Behzad Farazollahi (f.1978) som møttes på Oslo Fotokunstskole det kunstnerdrevne visningsrommet MELK. Siden oppstarten har MELK rettet søkelyset på den nye generasjonen fotokunstnere i Norge og Skandinavia og fungert som en viktig arena for etableringen av nye og sterke kunstnerskap.

Torsdag 17. oktober inviterer Astrup Fearnley Museet til en kveld med MELK. Gjennom et foredrag om utvalgte utstillinger og prosjekter gjennomført av MELK ønsker duoen å vinkle dette mot en diskusjon rundt fotografi som medium i utstillingssammenheng.

MELK holder til i Borggata 7 på Tøyen i Oslo med et kombinert galleri og prosjektrom i tillegg til en bokhandel. Utstillingsrommet huser fire utstillinger i året.

Siden 2009 har MELK presentert kunstnere som Morten Andenæs, Espen Dietrichson, Espen Gleditsch, Katinka Goldberg, Linda Hofvander, Sveinn Fannar Jóhannsson, Mårten Lange, Geir Moseid, Linn Pedersen, Ola Rindal, Johan Rosenmunthe, Emil Salto, Marthe Elise Stramrud, Stian Ådlandsvik & Lutz-Rainer Müller med flere.