Årsutstilling 2019

OSLO FOTOKUNSTSKOLE ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅRSUTSTILLING 2019

Velkommen til Oslo Fotokunstskoles årsutstilling 2019. Her stiller studentene i 1. klasse på dagskolen ut arbeider sammen med alle studentene fra kveldsskolen. Prosjektene som stilles ut viser en bred interesse for ulike kunstneriske tematikker og tilnærmingsmåter fra selvbiografiske verk, iscenesatte fotografier, dokumentariske billedserier til utvidet fotografi som utforsker hva mediet kan være. Utstillingen fyller skolens lokaler over to etasjer og er åpen for publikum i perioden 28. mai - 2. juni.

UTSTILLERE 1. KLASSE:
Abi Qadar, Anders Schau, Gabriella Maria Lien Holsten, Helge Haaland Hjelmtveit, Ida Marie Jacobsen, Ida Thorstad, Jacob Aars, Jenny Emilie Østli, Karin Emilie Amundsen, Karoline Rødfjell, Lene B. Gråberget, Linda Cao, Marcus Ottesen, Mathias Wichstrøm Teigland, Matilda Schelin, Max Øien Barel, Ragnhild Holager, Rebekka Brobakke, Sanne Kalleberg, Silje E. Sørensen, Sunniva Endresen og Sunniva Kristine Hestenes, Ann-Karin Thallaug, Isaia Contreras Holsæter, Gwendolyn Stein, Eva Emanuelsen, Britt Renèe Melhus, Nathalie Bjørneby, Marianne Eine, Marjan Movafagh, Darja Olsevskaja, Diana Sedyshera, Terje Skår, Sissel Ødegård

VERNISSASJE 28. mai, kl. 18.00

Det serveres både vin og øl i skolens bar til en billig penge (cash eller vipps), og det vil også være mulig å kjøpe arbeider fra utstillingen.

Utstillingen er åpen: 29. mai - 2. juni kl. 12 - 17

Adresse: Oslo Fotokunstskole, Waldemar Thranesgate 84b, 0175 Oslo (v/Aleksander Kiellands plass)

www.oslofotokunstskole.no

www.facebook.com/oslofotokunstskole