Fotografisk Workshop

Kurs for deg som ønsker å utvikle dine egne fotografier og prosjekter under veiledning og samtaler med andre kunst- og fotointeresserte deltagere og kursholder.

Kurset består av 4 kvelder i løpet av 5 uker i april/mai 2019.

Denne workshopen handler om deltagernes egne fotografier, der man gjennom presentasjoner og samtaler om hverandres bilder får en dypere forståelse for ulike fotografiske praksiser, og hvor hver og én får god veiledning på sitt eget arbeide og utfordringer gjennom kursets gang for å utvikle dette videre. Her ligger også tips og råd om hvordan du arbeider fram et prosjekt fra en idé, valg knyttet til etterarbeide i photoshop, print/presentasjon og selve utstillingssituasjonen. Workshopen er lagt opp som 4 samlinger over 5 uker som gir deltagerne mulighet til å jobbe over tid under veiledning én til én og med gruppen, og utvikle sitt eget fotografiske språk og prosjekt.


Du vil få tilgang til å benytte skolens Mac´er under kurset for å jobbe med etterarbeide i Adobe photoshop, hvis du foretrekker å jobbe på egen maskin så ta med denne. Deltagerne vil få mulighet til å skrive ut bilder på skoen i løpet av kurset. Alle må ha med sitt eget kamera og ha en grunnleggende kjennskap til photoshop eller det redigeringsprogrammet man jobber med på egen maskin.


Onsdag 24.4 kl 17 - 22.

Onsdag 8.5 kl 17 - 22.

Onsdag 15.5 kl 17 - 22.

Onsdag 22.5 kl 17 - 22.


Kursholder er Andreas Bennin.

Pris: kr 4350,-

Når du har meldt deg på kurset vil du motta en bekreftelse på epost med betalingsinformasjon.

Du betaler enten via Vipps eller ber om tilsendt bank giro. Kryss av for hvilken betalingsmåte du velger i påmeldingsskjemaet.

Spørsmål rettes til kurs@oslofotokunstskole.no eller tlf 92874121


PÅMELDING

Kjøpsbetingelser må leses
*
*
*
*
*