Informasjon til søkere:

Oslo Fotokunstskole er et toårig fulltidsstudium i kamerabasert kunst. Som student ved Oslo Fotokunstskole får du en estetisk, teoretisk og praktisk forståelse for faget, med faglig relevant undervisning fra skolens lærere som alle er aktive kunstnere og fotografer.

Skolen holder til i velutstyrte og lyse lokaler i Oslo sentrum. Søkere som ønsker å se skolens lokaler er hjertelig velkomne til å besøke skolen etter avtale eller ved skolens ukentlig åpne gjesteforelesninger hver onsdag klokken 12:15. Ta kontakt via post@oslofotokunstskole hvis du ønsker å komme på besøk.

Krav til forkunnskaper:

Opptak ved Oslo Fotokunstskole er basert på realkompetanse. Denne blir vurdert på grunnlag av innsendte arbeider og intervju.

Rett til stipend og lån fra Statens Lånekasse

Grunnen til at skoleavgiften på Oslo Fotokunstskole er lavere enn andre fotoskoler er fordi OFKS er godkjent etter Voksenopplæringen kap. 4 og har offentlig støtte, det gir studentene rett til stipend og lån fra Statens Lånekasse. Skoleavgiften er kr. 29.000,- per semester. Utgifter til materialer kommer i tillegg.

Søknadsfristen er den 15. april 2015.

Trykk her for søknadsskjema